Darren McGrady elmondta: II. Erzsébet vacsorára is előszeretettel fogyasztott különböző hal- és zöldségételeket, de a birtokról származó alapanyagokat is imádta: élt-halt a Balmoral-i Dee folyóból származó lazacokért. "Egy repertoár ételekből dolgoztunk, főleg brit és francia ételeket készítettünk. Sok hagyományos francia ételt főztünk, például laposhalat spenótágyon, Mornay-mártással" - tette hozzá McGrady, aki azt is elmondta, hogy II. Erzsébet a vadételeket (skót steak, szarvasgombás whiskymártással készült bélszín) is nagyon szerette, előételként pedig gyakran rendelt füstölt lazacból, pisztrángból és makrélából készült Gleneagles pástétomot.
Darren McGrady elmondta: II. Erzsébet vacsorára is előszeretettel fogyasztott különböző hal- és zöldségételeket, de a birtokról származó alapanyagokat is imádta: élt-halt a Balmoral-i Dee folyóból származó lazacokért. "Egy repertoár ételekből dolgoztunk, főleg brit és francia ételeket készítettünk. Sok hagyományos francia ételt főztünk, például laposhalat spenótágyon, Mornay-mártással" - tette hozzá McGrady, aki azt is elmondta, hogy II. Erzsébet a vadételeket (skót steak, szarvasgombás whiskymártással készült bélszín) is nagyon szerette, előételként pedig gyakran rendelt füstölt lazacból, pisztrángból és makrélából készült Gleneagles pástétomot.