A királynő egyébként is rajongott a füstölt halakért - kiváltképp a heringért és a tőkehalért -, melyek gyakran a tányérjára kerültek, természetesen ebédkor is. II. Erzsébet a fő étkezés előtt sűrűn kortyolt gint és Dubonnet koktélt, majd legtöbbször hal- vagy zöldségételt fogyasztott. Ha egyedül ebédelt, gondosan ügyelt arra, hogy kerülje a magas szénhidráttartalmú ételeket, például a burgonyát és a tésztát.
2/5
Fotó: instagram.com/queenelizabethofficial
Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
A királynő egyébként is rajongott a füstölt halakért - kiváltképp a heringért és a tőkehalért -, melyek gyakran a tányérjára kerültek, természetesen ebédkor is. II. Erzsébet a fő étkezés előtt sűrűn kortyolt gint és Dubonnet koktélt, majd legtöbbször hal- vagy zöldségételt fogyasztott. Ha egyedül ebédelt, gondosan ügyelt arra, hogy kerülje a magas szénhidráttartalmú ételeket, például a burgonyát és a tésztát.