Zöldborsós-tejfölös csirkemell - Imádni fogod

Egy egyszerű és könnyen elkészíthető főétel ez a zöldborsós-tejfölös csirkemell. Csak néhány összetevőre van hozzá szükség és egy remek fogást varázsolhatunk az asztalra.
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell
- 15 dkg zöldborsó
- 2 dl alaplé
- 1-2 ek liszt
- 1-2 ek tejföl
- só, bors
- petrezselyem
- olaj
Elkészítés
A csirkemellet tisztítsuk meg és kockázzuk fel, majd forró olajban pároljuk meg. Adjuk hozzá a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és szórjuk rá a felaprított petrezselymet. Öntsük fel az alaplével, majd ha megpuhult a hús, adjuk hozzá a lisztből és tejfölből készített habarást. Egy-két percig még hagyjuk a tűzön, majd rizzsel tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!