Megmaradt egy kis sült csirke? Tökéletes ebédet készíthetsz belőle

Könnyű egytálétel a maradékokból, amit mindenki imádni fog. Csak összekevered a hozzávalókat és mehet is a sütőbe.
Sajtos csirkés rizs sütve
Hozzávalók:
- 2 csésze főtt rizs
- 2 csésze sült és aprított csirke
- 2 apróra vágott zöldhagyma
- 4 evőkanál krémsajt
- 2 evőkanál pirospaprika
- 0,5 csésze főzőtejszín
- 1,5 csésze reszelt mozzarella (bár a mi családunk jobb szereti trappistával)
- Só és bors ízlés szerint
- Vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Egy tálba tedd bele a főtt rizst, a csirkét, a zöldhagymát, a tejszínt, a krémsajtot és egy csészényi mozzarellát (vagy valamilyen általad kedvelt, reszelhető sajtot). Fűszerezd és az egészet jó alaposan keverd össze.
A keveréket öntsd egy kivajazott serpenyőbe, szórd meg a maradék sajttal, és süsd, míg szépen meg nem pirul.
Még két finom tésztareceptért kattints a következő oldalra!
Oldalak
