Sajtos-krumplis muffin - Maradék burgonyapüréből
Nem tudod, mit kezdj a maradék krumplipürével? Cikkünkben most adunk egy tippet! Ezt a sajtos-burgonyás muffint imádni fogod!
Hozzávalók
- 3 csésze maradék krumplipüré
- 1 nagy tojás
- 1 csésze felaprított cheddar sajt
- 3 ek apróra vágott friss metélőhagyma
- só, bors
Elkészítés
Egy tálban keverjük össze a burgonyapürét a tojással, 3/4 csésze cheddar sajttal és 2 evőkanál apróra vágott snidlinggel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az így kapott masszát töltsük bele a kiolajozott muffinsütő-formába. 190 fokos sütőben süssük fél óráig, majd szórjuk a tetejére a maradék sajtot és még 3 percig tegyük vissza sülni. Tálalás előtt szórjuk meg egy kis aprított snidlinggel.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!