Répás rétes

Az almás rétes és a túrós rétes talán a két legkedveltebb változata ennek a mennyei édességnek. Próbáljunk ki azonban valami különlegesebbet, és készítsük el répával. Nem fogjuk megbánni!
Hozzávalók
- 80 dkg répa
- fél csomag réteslap
- kristálycukor
- étolaj
- zsemlemorzsa
- fahéj
Elkészítés
A répát vékonyra reszeljük, majd levét jól kinyomjuk. Hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, és elkeverjük. A kiterített réteslapot étolajjal meglocsoljuk, zsemlemorzsával meghintjük. Az előkészített reszeléket rászórjuk a réteslapra, és feltekerjük. Kizsírozott tepsiben, forró sütőben sütjük.
Ezt is ajánljuk: Pizzás rétes - Katt ide!
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: kathdedon.wordpress.com
Oldalak

This is a modal window.