Pácolt, grillezett mézes-mustáros csirkemellfilé - Mind a 10 ujjad megnyalod utána!
Használjuk ki a jó időt, amikor lehetőségünk van rá, hogy a szabad ég alatt süssünk-főzzünk. Cikkünkben most egy ellenállhatatlanul finom grillétel receptjét mutatjuk be, amely nagyon hamar elkészül!
Hozzávalók
- 900 g csirkemellfilé
- 1/2 csésze dijoni mustár
- 1/2 csésze méz
- 3/4 tk só
- 1/2 tk bors
- 2 ek olívaolaj
- 2 ek kakukkfű
Elkészítés
Egy kis tálban keverjük el a mustárt, a mézet, a sót, a borsot, az olajat és a kakukkfüvet. A csirkét tegyük bele egy lezárható tasakba és öntsük rá a pác felét. Tartsuk hűtőben 3 óra hosszáig. Ezt követően tegyük rá a grillrácsra, és alkalmanként megfordítva, a maradék páccal kenegetve süssük készre.