Recept

Padlizsánkrém, a krémek krémje – mutatjuk a legtutibb receptet

Elronthatatlan és nagyon ízletes.

Padlizsánkrém

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb padlizsán
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1,5 dl majonéz
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés:

A megmosott, majd szárazra törölt padlizsánokat félbevágjuk és húsukkal lefelé fordítva, kb. 180 fokos sütőben szűk 1 óra alatt puhára sütjük. Ha kész, a padlizsán belsejét egy tálba kaparjuk és villával összetörjük, majd sózzuk és borsozzuk. Nem maradt más hátra, mint hozzáadjuk a felkockázott lilahagymát és a zúzott fokhagymát, ezután pedig belekeverjük a majonézt is. Ha nagyon krémesre szeretnénk készíteni, botmixerrel pürésíthetjük. Úgy lesz a legfinomabb, ha legalább egy napig hagyunk neki pihenőidőt a hűtőben.

További isteni krém receptekért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Recept
Utazás
Szeptember második hete végre elhozza a várva várt enyhülést: komoly mennyiségű csapadékra és drasztikus hőmérséklet-csökkenésre kell számítanunk.
Sztárok
Dave Bautista, a Marvel-filmek egyik legnépszerűbb sztárja az utóbbi időben teljesen átszabta a külsejét.
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő két évvel ezelőtt távozott az élők sorából. A szomorú évforduló apropóján megható igaz történettel rukkolt elő a Mirror a néhai uralkodónő utolsó napjáról.