Padlizsánkrém, a krémek krémje – mutatjuk a legtutibb receptet

Elronthatatlan és nagyon ízletes.

Padlizsánkrém

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb padlizsán
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1,5 dl majonéz
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés:

A megmosott, majd szárazra törölt padlizsánokat félbevágjuk és húsukkal lefelé fordítva, kb. 180 fokos sütőben szűk 1 óra alatt puhára sütjük. Ha kész, a padlizsán belsejét egy tálba kaparjuk és villával összetörjük, majd sózzuk és borsozzuk. Nem maradt más hátra, mint hozzáadjuk a felkockázott lilahagymát és a zúzott fokhagymát, ezután pedig belekeverjük a majonézt is. Ha nagyon krémesre szeretnénk készíteni, botmixerrel pürésíthetjük. Úgy lesz a legfinomabb, ha legalább egy napig hagyunk neki pihenőidőt a hűtőben.

További isteni krém receptekért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Bár az ünnepeknek vége, de a téli időszak még tartani fog egy darabig. Alaposan oda kell figyelned, hogy elkerüld a betegségeket.
Utazás
Érdekes szituáció alakult ki egy magyar buszon. A diáklány igyekezett megoldást keresni a problémára, de a sofőr így is lezavarta a járatról.
Fashion&Beauty
Az ikonikus felsőruházattól a retró lábbeliken át a trendi kiegészítőkig, itt vannak azok a kulcsdarabok, amelyeket a londoniak ebben a szezonban viselnek.
Sztárok
Tom Hanks és a felesége 26 millió dolláros háza megmenekült a pusztító Los Angeles-i tűzvésztől. A pár villája körül minden lángra kapott.
Lifestyle
Mark Zuckerberg döntése rengeteg embert felháborított, így állítólag tengernyien akarnak hátat fordítani a Facebooknak.
Sztárok
Isadora Duncan neve a legtöbb mai ember számára ismeretlenül cseng, pedig az amerikai táncosnak nem csupán az élete, de a halála is meglehetősen érdekes volt.