Könnyű kínai csirke - Villámgyorsan elkészül

Érdemes néha egy-két keleties jellegű fogással feldobni a mindennapjainkat. Ha azt gondoltad, ezeket túl bonyolult elkészíteni, tévedsz! Mutatunk egy villámgyors receptet!
Hozzávalók
- 2 bőr nélküli kicsontozott csirkemell
- olaj
A szószhoz
- 4 ek szójaszósz
- 1 ek citromlé
- 2 ek cukor
- 1 szeletelt diónyi gyömbér
Elkészítés
Serpenyőben, egy kis olajon süssük meg a csirkét. Akár grillezhetjük is, a lényeg, hogy átsüljön. Vágjuk kis darabokra, majd tegyük félre. A szósz hozzávalóit keverjük el egy tálkában, és lassú tűzön sűrítsük be. Ha nem szeretjük a gyömbért, ki is vehetjük a szószból. Tálaláskor locsoljuk meg a csirkét a szósszal, rizzsel kínáljuk, és ha kedvünk tartja, mogyoróhagymával is díszíthetjük.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!