Recept

Királyi fogás: Klasszikus hagymás rostélyos

Egy tökéletes családi ebéd mennyei főfogása lehet ez az étel.

Hagymás rostélyos

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db közepes fej vöröshagyma
  • 4 nagy vagy 8 kisebb szelet rostélyos
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál étkezési keményítő
  • 1 evőkanál mustár
  • só, őrölt bors
  • étolaj

Elkészítés:

Kikeverjük a mustárt 4-5 evőkanál étolajjal, melyet ezután őrölt borssal fűszerezünk. Az elkészült mustáros páccal vékonyan bekenjük a hússzeleteket, melyeket vagy néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe teszünk. Miután letelt a pácolási idő, a húst megsózzuk, borsozzuk és megforgatjuk lisztben. Eközben megtisztítjuk a hagymákat és vékony karikákra vágjuk. Felhevítjük az olajat, és a hagymakarikákat megforgatjuk étkezési keményítőben. Belerakjuk a forró olajba és arany barnára sütjük. A megmaradt olajban megsütjük a hússzeleteket is. Tálalásnál a hagymakarikákat a hússzeletekre halmozzuk. Köretként fogyaszthatunk hozzá krumplifánkot, sültkrumplit, zöldségeket és salátát.

Még két hagyományos ételért kattints a következő oldalra!

Fotó:instagram

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Recept
Sztárok
III. Károly brit király felesége az utóbbi hetekben sokkal kevesebb hivatalos feladatot vállalt, mivel elhatalmasodott rajta egy makacs betegség, melyről mindeddig nem ejtett szót a nyilvánosságban.
Home&Design
Az üres sarkok kitöltése lehetőséget ad arra, hogy kreativitásodat kibontakoztasd, és egyedi hangulatot teremts az otthonodba.
Lifestyle
Gondoskodó gazdiként egyértelmű, hogy nem akarod feleslegesen stresszelni a kis kedvencedet - ezek az ártalmatlan dolgok viszont konkrétan ezt teszik velük.
Sztárok
Nem indult el olyan régen az új évad, és valaki máris eljutott a 12-ik kérdésig a Legyen Ön is milliomosban.
Lifestyle
Az utóbbi években egyre több családot érint, sokan tanulni mennek külföldre, de nagyon jelentős a külföldön munkát vállalók száma is. Ez egy teljesen új élethelyzet a család életében. Olyan helyzetek...
Lifestyle
Nem nagy ördöngösség elkészíteni a rántott sajtot, azonban a legtöbbeknél mindig akad egy kis bökkenő: sütés közben könnyen kifolyik a bundából. Számodra is ismerős ez a probléma? Akkor olvass tovább...