Soha ne készítsd így a krumplipürét, ha nem akarod, hogy örökre kiábránduljanak a főztödből
A krumplipüré a leghétköznapibb és legegyszerűbb köretek közé tartozik, ám ha nem tanúsítunk kellő odafigyelést - na és persze igényességet -, akkor könnyedén elszúrhatjuk. Most mutatunk egy intő példát, melyet még véletlenül se próbálj meg "követni"!
Könnyű elrontani
Nincs olyan ember széles e hazában, aki ne evett volna már krumpipürét - a széles körben kedvelt köret számos húsétel elengedhetetlen tartozéka, ráadásul híresen gyomorkímélő étel is, így egy kényszerű diétába is hézagmentesen beilleszthető. Nem is csoda hát, hogy a magyar konyha egyik nagy kedvencének számít. Ha azonban azt hiszed, hogy ebből kifolyólag nem is lehet elrontani a krumplipürét, akkor óriásit tévedsz. Következzen most egy letaglózó negatív példa, melyet véletlenül se próbálj meg "követni", ha nem szeretnéd, hogy örökre kiábránduljanak a főztödből!