Íme, a titok: Eláruljuk, hogy lesz omlós, mégis ropogós a csirkecomb!
Mind a tíz ujjad megnyalod utána.
Sült csirkecomb
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 1 tk pirospaprika
- 4 ek méz
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 tk mustár
- 2 ek olaj
- só
- bors
Elkészítés:
Alaposan bedörgöljük a sót, a borsot és a pirospaprikát a húsba, majd a combokat kiolajozott tepsibe fektetjük. Eközben a mézet, a mustárt, a zúzott fokhagymát és az olajat összekeverjük, majd a húsokra öntjük. Ha a tepsinknek nincs fedője, akkor alufóliával lefedjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 percig sütjük. Ha a combok megpuhultak, levesszük a fóliát és addig sütjük, amíg megpirul mindegyik teteje. Rizzsel, krumplival, zöldségkörettel vagy salátával is isteni fogás.