Így csapja be a forró vízbe kerülő rákot az ételstylist, Marton Adrienn

Jó kis trükköt tanult Amerikában ételstylist bloggerünk, Marton Adrienn, hogy becsapja a homárt a forró vízbe dobás előtt.
Élő állatot kell forró vízbe dobni
Adri ahhoz volt hozzászokva, hogy a hús a konyhába már feldolgozott formában kerül, főzés előtt nem kell levágnia az élő csirkét vagy disznót. A rákok esetében ez másképpen működik, a friss, még élő állatot kell a forró vízbe bedobni.
Marton Adrienn Kaliforniában, a New School of Cooking intézményben szerzett diplomát Kulináris Művészetekből, majd a Le Cordon Bleu-n tanult. Los Angelesben, mint privát séf, ételstylist és receptíró dolgozott, most a Femcafe.hu EnniValó című blogjának szerzője.
Bár nem jellemző a magyar konyhára, hogy homárt vagy rákot főzünk otthon vasárnapi ebéd gyanánt, most mégis megtanulhatjuk tőle, hogyan okozzuk a legkevesebb szenvedést az állatnak.