Gyümölcsös húspogácsa

A fasírtnál mindenki a húsos, laktató változatára gondol, azonban ha teszünk bele gyümölcsöt, akkor sokkal könnyedebb és különlegesebb lesz.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - só
- őrölt bors
- 1 fej lilahagyma
- 1 marék snidling
- 2 ek baracklekvár
- 1 ek méz
- 1 zöldalma
- 4 sárgabarack
- 2 tojássárgája
Elkészítés
A hagymákat vágjuk finomra, keverjük össze a darált hússal és a tojás sárgájával, majd adjuk hozzá a baracklekvárt és a mézet is. Fűszerezzük meg sóval és borssal.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel olívaolajat, majd a darált húsos keverékből maréknyi húsból formázzunk pogácsákat és süssük mindkét oldalát aranybarnára 5-8 perc alatt.
Zöldalma és sárgabarack szeletekkel tálaljuk.
Kóstold meg a pár perc alatt elkészülő mennyei fahéjas bundás almát is!
Oldalak

This is a modal window.