Gombás melegszendvicskrém - Recept

Nincs időd vacsorát főzni, de szívesen ennél valami meleget? Készíts melegszendvicset, gombás krémmel! Eláruljuk az isteni szendvicskrém receptjét!
Hozzávalók
- 50 dkg gomba
- 1 nagy fej hagyma (lehet lilahagyma is)
- ízlés szerinti olaj
- pirospaprika
- ételízesítő
- feketebors
- borsikafű
- 1 tojás
- 1 evőkanál tejföl vagy vajkrém
Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpároljuk. Hozzáadunk egy kis pirospaprikát, majd a megtisztított, apróra darabolt gombát. Átforgatjuk, megszórjuk ételízesítővel, és addig pároljuk, míg csak kevés lé marad rajta. Ekkor hozzáadunk kevés őrölt feketeborsot és egy csipet borsikafüvet és ráöntünk egy felvert tojást. Kevergetve átsütjük, lekapcsoljuk, félrehúzzuk, majd belekeverjük a tejfölt vagy a vajkrémet.
Kenjünk rá a kenyérszeletekre, és mehetnek is be a sütőbe!
Ha te is odáig vagy a melegszendvicsért, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!