Citromos bundában sült csirkecomb - Ennek nem tudsz ellenállni!
A rántott ételek szerelmeseinek mutatjuk a következő receptet, ezt a citromos csirkecombot kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják. Íme!
Hozzávalók
- 8 csirkecomb (alsócomb)
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 2 citrom
- 2 lime
- olaj
- só
Elkészítés
A combokat tisztítsuk meg, húzzuk le róluk a bőrt. Tegyük egy tálba, majd facsarjuk rá a citrom és a lime levét. Egy órára tegyük hűtőbe, közben pedig készítsük elő a panírozáshoz szükséges hozzávalókat: a korábban lereszelt citrom és lime héját keverjük össze a zsemlemorzsával, a tojást verjük fel és a lisztet öntsük egy tányérra. A húsokat kissé sózzuk meg, majd a szokásos módon panírozzunk: forgassuk bele a lisztbe, a tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!