Andalúziai gazpachó - Hideg leves spanyol módra

A spanyol konyha szerelmesei imádni fogják az andalúziai gazpachót, mely frissítő ízeivel garantáltan az ebéd fénypontja lesz.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 l paradicsom ivólé
  • pár szem zúzott köménymag
  • 1 ek apróra vágott hagyma
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 uborka
  • 1 zöldpaprika
  • bors
  • citromlé

Elkészítés

A hozzávalókat a lehető legapróbbra vágjuk, majd a paradicsomlébe keverjük és hideg helyen néhány óráig állni hagyjuk. Egy kevés olívaolajjal még egzotikusabbá tehetjük a levest, amit lehetőleg üvegpoharakba mérve szervírozzunk, egy kevés apróra vágott zöldséggel és bazsalikomlevéllel díszítve. Még forró és ropogós pirítóssal igazán különleges lehet ez a finomság!

Kóstold meg a rebarbaralevest is!

Fotók: thedetoxdiva.com, sheknows.com

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Lifestyle
Bár a címben említett két módszer is sok háziasszony szerint hatékony konyhai praktika, van még egy zseniális trükk, amit kipróbálhatsz.
Egészség
Nem csupán a fogyásban segíthet az, ha belecsempészed reggel a vízbe ezt a különleges összetevőt.
Fashion&Beauty
Megannyi híresség mellett természetesen a frissen eljegyzett Selena Gomez is részt vett a londoni BAFTA-gálán: nos, a színész-énekesnő mindenki rabul ejtett lehengerlő ruhájával a vörös szőnyegen, de...
Lifestyle
Sztárok
A jordán királyi pár tavaly augusztusban tarthatta kezében első unokáját, a gyönyörű Iman hercegnőt, aki örökölte édesanyja és nagyanyja minden szépségét, most pedig egy újabb taggal bővült a királyi...