Andalúziai gazpachó - Hideg leves spanyol módra
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
A spanyol konyha szerelmesei imádni fogják az andalúziai gazpachót, mely frissítő ízeivel garantáltan az ebéd fénypontja lesz.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - pár szem zúzott köménymag
- 1 ek apróra vágott hagyma
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 uborka
- 1 zöldpaprika
- só
- bors
- citromlé
Elkészítés
A hozzávalókat a lehető legapróbbra vágjuk, majd a paradicsomlébe keverjük és hideg helyen néhány óráig állni hagyjuk. Egy kevés olívaolajjal még egzotikusabbá tehetjük a levest, amit lehetőleg üvegpoharakba mérve szervírozzunk, egy kevés apróra vágott zöldséggel és bazsalikomlevéllel díszítve. Még forró és ropogós pirítóssal igazán különleges lehet ez a finomság!
Kóstold meg a rebarbaralevest is!
Fotók: thedetoxdiva.com, sheknows.com