A legtöbb vaj pasztörizált tejszínből készül, ami segít meghosszabbítani az eltarthatóságát – ennek köszönhetően szobahőmérsékleten is tartható egy ideig. Viszont csakis akkor hagyd a pulton, ha épp sütéshez vagy kenyérre kenéshez szeretnéd megpuhítani, emellett fontos, hogy legfeljebb 48 órán belül visszakerüljön a hűtőbe, és mindig fedd le, hogy ne romoljon meg!
2/4
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A legtöbb vaj pasztörizált tejszínből készül, ami segít meghosszabbítani az eltarthatóságát – ennek köszönhetően szobahőmérsékleten is tartható egy ideig. Viszont csakis akkor hagyd a pulton, ha épp sütéshez vagy kenyérre kenéshez szeretnéd megpuhítani, emellett fontos, hogy legfeljebb 48 órán belül visszakerüljön a hűtőbe, és mindig fedd le, hogy ne romoljon meg!