Ettől a titkos hozzávalótól lesz tökéletes a tükörtojás: a sárgája lágy és folyós marad, de a fehérje szilárd lesz, ha így csinálod
Ha neked sem mindig úgy sikerül a tükörtojás, ahogy szeretnéd, akkor érdemes bevetni egy apró trükköt, amivel életed legfinomabb reggelijét készítheted el.
Próbáltad már így?
A tojásból készült reggelikért emberek milliói rajonganak szerte a világon, nem véletlenül, hiszen számtalan finom étket készíthetünk ebből az alapanyagból, legyen szó főtt tojásról, rántottáról, buggyantott tojásról vagy épp tükörtojásról. Utóbbit mindenki másképp szereti: van, aki épphogy csak megsüti, míg mások mindkét oldalát alaposan megpirítják. Ha azonban azon emberek közé tartozol, akik a sárgáját lágyan és folyósan, míg a fehérjét szilárdan kedvelik, akkor érdemes bevetned egy apró konyhai praktikát, mellyel pontosan az előbb leírt végeredményt kapod majd – galériánkban olvashatod a részleteket!
A penész kialakulásától sem kell félned a nedves helyeken, ha beveted ezt a trükköt akár a konyhában, akár a fürdőszobában - hidd el, működni fog!