A törékeny vagy épp hosszúkás alakú tésztákat ne a serpenyőbe, hanem a sütőben pirítsuk elő 180 fokon 10 perc alatt, míg enyhe barna színe nem lesz a spagettinek. Serpenyőben készítve használjunk pár csepp olajat a pirításhoz, majd főzzük ki a tésztát a szokásos módon. Meglátod: ezentúl csak így készíted majd az összes tésztás ételt - hidd el, megéri az a pár perc plusz idő, míg a finomság el nem készül.
A törékeny vagy épp hosszúkás alakú tésztákat ne a serpenyőbe, hanem a sütőben pirítsuk elő 180 fokon 10 perc alatt, míg enyhe barna színe nem lesz a spagettinek. Serpenyőben készítve használjunk pár csepp olajat a pirításhoz, majd főzzük ki a tésztát a szokásos módon. Meglátod: ezentúl csak így készíted majd az összes tésztás ételt - hidd el, megéri az a pár perc plusz idő, míg a finomság el nem készül.