A szűrt víz biztosítja a kiegyensúlyozott pH-t és az optimális ásványianyag-tartalmat, így minden csésze eléri a maximális íz- és aromaélményt. „A megfelelő vízminőség hozzájárul, hogy minden főzés során azonos minőségű italt kapjunk” – teszi hozzá Kayla Stavridis, barista és kávészakértő. Az ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium, elősegítik a kávé természetes ízeinek kibontakozását, ezért fontos, hogy minél nagyobb koncentrációban maradjanak meg az italban.
A szűrt víz biztosítja a kiegyensúlyozott pH-t és az optimális ásványianyag-tartalmat, így minden csésze eléri a maximális íz- és aromaélményt. „A megfelelő vízminőség hozzájárul, hogy minden főzés során azonos minőségű italt kapjunk” – teszi hozzá Kayla Stavridis, barista és kávészakértő. Az ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium, elősegítik a kávé természetes ízeinek kibontakozását, ezért fontos, hogy minél nagyobb koncentrációban maradjanak meg az italban.