Mind rosszul csináltuk eddig: Valójában így kellene szeletelnünk a szendvicset, hogy minden falat tökéletes legyen!
Egy szendvics mindig nagyszerű ötlet, ha egy végtelenül egyszerű és gyors harapnivalóra vágysz. De gondoltad volna, hogy az alapanyagok kiválasztása mellett a szeletelést illetően is rengeteg opció közül választhatsz?
Megosztó téma
A szendvicsek a világ egyik legegyszerűbb és legkedveltebb fogásai, amelyeket számtalan módon lehet elkészíteni és fogyasztani. Bár elsőre jelentéktelennek tűnhet, a szendvics elvágási módja komoly vitákat szülhet, néhányan ugyanis úgy vélik, vannak módszerek, melyeket használva sokkal többet kihozhatunk egyszerű kis szendvicsünkből. Egyesek a klasszikus átlós vágást részesítik előnyben, míg mások középen vágják ketté, esetleg négy kisebb háromszögre. Azonban egy új, meglepő módszer tűnt fel a láthatáron: a harmadolás. Ez a módszer hihetetlenül virálissá vált az interneten, az emberek viszont egészen eltérően vélekednek róla. Kíváncsi vagy, hogyan is kell tökéletesen harmadolni a szendvicset és miért is jó ötlet éppen is szeletelni? Akkor olvass tovább, most megtudhatod!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Leadfotó: 123rf, forrás: thekitchn.com