Tarolni fog a hortobágyi palacsintád: így lesz a legsűrűbb a szaftja

A hortobágyi palacsinta magyarok millióinak favoritja, azonban sokan vonakodnak otthon elkészíteni ezt a klasszikust, mert attól félnek, hogy elrontják, esetleg a végeredmény nem lesz kellően szaftos – pedig utóbbihoz létezik egy pofonegyszerű, mégis zseniális trükk!
Édesanyák, figyelem!
Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00
Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)
Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!
A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.
Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.
Olyan finom lesz, hogy el sem hiszed
Az egyik legnépszerűbb hungarikum a hortobágyi húsos palacsinta, ami egy gazdag ízvilágú főétel, s bár számos vendéglátóban előételként kínálják, valójában önmagában is elég laktató, így sok háztartásban kerül vasárnaponként az ebédlőasztalra a menü főszereplőjeként. Persze, ahány ház, annyi szokás, így ennek a közkedvelt éteknek is megannyi verziója ismert – gondoljunk csak arra, hogy készülhet sertés-, borjú-, pulyka- vagy épp csirkehúsból, de akár vegán módon is –, abban azonban mindenki egyetért, hogy a végeredmény akkor a legtökéletesebb, ha a szaftja sűrű és jó tejfölös, s szinte eteti magát. Nem kell megijedni attól, hogy nem fog sikerülni, ugyanis pusztán egyetlen apró lépésen múlik, mennyire lesz fenséges a tálalásra váró fogás; galériánkban eláruljuk, mire érdemes figyelned!
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem lehet. Ha azonban hajlandók vagyunk kicsit félre tenni a már megszokott receptet, és kipróbálunk valami egészen újat, olyan szaftos fogást készíthetünk, amilyet korábban sosem sikerült.
Leadfotó: Getty Images
Oldalak
