Hámozd meg a hagymát, majd vágd apróra, aztán a felhevített olívaolajon közepesen magas lángon dinszteld meg a fokhagymával és a babérlevéllel együtt. Vágd 1 cm-es darabokra a sárgarépát és a zellert, majd dobd ezeket is a serpenyőbe, és párold az egészet körülbelül 10-15 percig, rendszeresen kevergetve, hogy a zöldségek megpuhuljanak és kissé karamellizálódjanak. Morzsold az edénybe az zöldségleveskockát, és add hozzá az apróra vágott paradicsomokat is, majd öntsd fel az egészet egy kis vízzel. Mehet bele a bab, valamint ízlés szerint só és bors, aztán jöhetnek a szezonális zöldségek, valamint 600 ml forrásban lévő víz és a tészta. Fedjük le az edényt, és hagyjuk a levest rotyogni 10-15 percig, amíg a tészta meg nem puhul. Parmezánnal, pirítóssal tálaljuk.
Fotó: Pinterest
Hámozd meg a hagymát, majd vágd apróra, aztán a felhevített olívaolajon közepesen magas lángon dinszteld meg a fokhagymával és a babérlevéllel együtt. Vágd 1 cm-es darabokra a sárgarépát és a zellert, majd dobd ezeket is a serpenyőbe, és párold az egészet körülbelül 10-15 percig, rendszeresen kevergetve, hogy a zöldségek megpuhuljanak és kissé karamellizálódjanak. Morzsold az edénybe az zöldségleveskockát, és add hozzá az apróra vágott paradicsomokat is, majd öntsd fel az egészet egy kis vízzel. Mehet bele a bab, valamint ízlés szerint só és bors, aztán jöhetnek a szezonális zöldségek, valamint 600 ml forrásban lévő víz és a tészta. Fedjük le az edényt, és hagyjuk a levest rotyogni 10-15 percig, amíg a tészta meg nem puhul. Parmezánnal, pirítóssal tálaljuk.