A 30 perces leves hozzávalói a következők: 400 g szilvaparadicsom, 800 g vajbab, 100 g szárított tészta, 2 kisebb fej hagyma, 2 sárgarépa, 2 rúd zeller, 2 db friss babérlevél, 2 marék szezonális zöldség (például káposzta vagy kelkáposzta), 1 gerezd fokhagyma, 1 db zöldségleves kocka, 1 ek olívaolaj, parmezán sajt és pirítós a tálaláshoz, só és bors a fűszerezéshez.
A 30 perces leves hozzávalói a következők: 400 g szilvaparadicsom, 800 g vajbab, 100 g szárított tészta, 2 kisebb fej hagyma, 2 sárgarépa, 2 rúd zeller, 2 db friss babérlevél, 2 marék szezonális zöldség (például káposzta vagy kelkáposzta), 1 gerezd fokhagyma, 1 db zöldségleves kocka, 1 ek olívaolaj, parmezán sajt és pirítós a tálaláshoz, só és bors a fűszerezéshez.