A zsizsikkel való küzdelem elkerülése érdekében sokak szerint érdemes a lisztet a fagyasztóban tárolni legalább négy napon át, hogy az esetlegesen benne előforduló lárvák és peték ne tudjanak kikelni, hanem egyből elpusztuljanak. A lisztet egyébként azért is jó ötlet a fagyasztóban tartani, mert így az nem avasodik meg, ha csak ritkán sütünk vagy főzünk vele – érdemes tehát ezentúl a gabonaféléket nem a konyhaszekrényen vagy a polcon, hanem a mélyhűtőben tárolnod!
3/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A zsizsikkel való küzdelem elkerülése érdekében sokak szerint érdemes a lisztet a fagyasztóban tárolni legalább négy napon át, hogy az esetlegesen benne előforduló lárvák és peték ne tudjanak kikelni, hanem egyből elpusztuljanak. A lisztet egyébként azért is jó ötlet a fagyasztóban tartani, mert így az nem avasodik meg, ha csak ritkán sütünk vagy főzünk vele – érdemes tehát ezentúl a gabonaféléket nem a konyhaszekrényen vagy a polcon, hanem a mélyhűtőben tárolnod!