Nem kell más, csupán 3 kg friss, érett sárgabarack, 1 nagyobb citrom leve, valamint 2,5 csésze cukor. A citromlében lévő sav és a cukor elegye természetes pektint hoz létre, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását. Ez a folyamat tartósítja a lekvárt, és hosszabb ideig frissen tartja.
2/4
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Nem kell más, csupán 3 kg friss, érett sárgabarack, 1 nagyobb citrom leve, valamint 2,5 csésze cukor. A citromlében lévő sav és a cukor elegye természetes pektint hoz létre, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását. Ez a folyamat tartósítja a lekvárt, és hosszabb ideig frissen tartja.