Egyetlen apró változtatás, és a megszokottnál is finomabb lesz a kókuszgolyó: pikk-pakk befalja a család az egész adagot

Van egy édesség, ami sosem hiányozhat, ha összejön a rokonság – ez nem más, mint a kókuszgolyó, vagyis az egyik legkedveltebb hazai sütemény. Ha igazán mennyei végeredménnyel szeretnénk kínálni szeretteinket, érdemes bevetni az alábbi trükköt; a siker garantált lesz!
Imádni fogja mindenki
A kókuszgolyó a magyarok egyik kedvenc desszertje, ami kicsiket és nagyokat egyaránt az asztalhoz csábít. Isteni íze és könnyű textúrája teszi ellenállhatatlanná, ráadásul egyszerű dolgunk van vele: pillanatok alatt összedobunk néhány golyócskát, és mindenki majszolni kezdi. Noha az alaprecept valójában pofonegyszerű, sokan variálnak vele, mégis minden kétséget kizáróan kijelenthető: nincs olyan, hogy rossz kókuszgolyó. Persze vannak, akik nem értenek egyet abban, hogy kell-e a közepébe magozott meggy vagy sem, illetve sokszor megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, rendes rummal vagy rumaromával készül az igazi, de egy biztos: ha kipróbálunk egy bizonyos praktikát, imádott édességünk a megszokottnál is emlékezetesebb lesz. Részletek a galériában!

A tökéletes túrógombóc porcukorral, tejföllel, esetleg gyümölcsszósszal tálalva maga az álom, ám az igazán habkönnyű végeredmény érdekében nem árt észben tartani néhány apró szabályt.
Leadfotó: 123rf
Forrás: Ripost