A brassói aprópecsenye lényege a jól fűszerezett, szaftos hús, a legtöbb háziasszony pedig karajt vagy szűzpecsenyét választ hozzá – azonban ez nem kőbe vésett szabály, bátran kipróbálhatsz valami mást is. Abban az esetben, ha zamatosabb, szaftosabb végeredményt szeretnél, érdemes tarját, vagy a sertéscomb legfinomabb részét, az úgynevezett dióját választani.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A brassói aprópecsenye lényege a jól fűszerezett, szaftos hús, a legtöbb háziasszony pedig karajt vagy szűzpecsenyét választ hozzá – azonban ez nem kőbe vésett szabály, bátran kipróbálhatsz valami mást is. Abban az esetben, ha zamatosabb, szaftosabb végeredményt szeretnél, érdemes tarját, vagy a sertéscomb legfinomabb részét, az úgynevezett dióját választani.