A brassói aprópecsenye lényege a jól fűszerezett, szaftos hús, a legtöbb háziasszony pedig karajt vagy szűzpecsenyét választ hozzá – azonban ez nem kőbe vésett szabály, bátran kipróbálhatsz valami mást is. Abban az esetben, ha zamatosabb, szaftosabb végeredményt szeretnél, érdemes tarját, vagy a sertéscomb legfinomabb részét, az úgynevezett dióját választani.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
A brassói aprópecsenye lényege a jól fűszerezett, szaftos hús, a legtöbb háziasszony pedig karajt vagy szűzpecsenyét választ hozzá – azonban ez nem kőbe vésett szabály, bátran kipróbálhatsz valami mást is. Abban az esetben, ha zamatosabb, szaftosabb végeredményt szeretnél, érdemes tarját, vagy a sertéscomb legfinomabb részét, az úgynevezett dióját választani.