Miért jobb ez a módszer? A serpenyős melegítés azért működik tökéletesen, mert kétféle hőhatást kombinál: az alulról érkező közvetlen hőtől a tészta újra ropogós lesz, míg a gőz biztosítja, hogy a feltétek és a sajt ne száradjanak ki, hanem pont megfelelő állagúak maradjanak. Így a pizza szinte olyan lesz, mintha frissen sütötted volna.
4/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Miért jobb ez a módszer? A serpenyős melegítés azért működik tökéletesen, mert kétféle hőhatást kombinál: az alulról érkező közvetlen hőtől a tészta újra ropogós lesz, míg a gőz biztosítja, hogy a feltétek és a sajt ne száradjanak ki, hanem pont megfelelő állagúak maradjanak. Így a pizza szinte olyan lesz, mintha frissen sütötted volna.