Fedd le a serpenyőt – a gőz segít abban, hogy a sajt újra szépen ráolvadjon a pizzára, anélkül hogy a tészta megpuhulna. Várj kb. 1 percet, majd vedd le a fedőt – ha minden jól ment, a sajt olvadt, a tészta pedig ropogós lett.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Fedd le a serpenyőt – a gőz segít abban, hogy a sajt újra szépen ráolvadjon a pizzára, anélkül hogy a tészta megpuhulna. Várj kb. 1 percet, majd vedd le a fedőt – ha minden jól ment, a sajt olvadt, a tészta pedig ropogós lett.