A legjobb módszer, ha a hagymát egy több helyen kilyukasztott papírzacskóban tároljuk, ezzel ugyanis megfelelő, jól szellőző helyet biztosítunk a zöldségeknek, ezáltal több ideig, akár fél évig is frissek maradhatnak. A műanyag zacskó azonban nem felel meg a célnak, sem pedig a különböző tárolóedények, hiszen azok nem szellőznek olyan jól, mint a papír, amit érdemes fellógatni egy sötét, hűvös helyre.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
A legjobb módszer, ha a hagymát egy több helyen kilyukasztott papírzacskóban tároljuk, ezzel ugyanis megfelelő, jól szellőző helyet biztosítunk a zöldségeknek, ezáltal több ideig, akár fél évig is frissek maradhatnak. A műanyag zacskó azonban nem felel meg a célnak, sem pedig a különböző tárolóedények, hiszen azok nem szellőznek olyan jól, mint a papír, amit érdemes fellógatni egy sötét, hűvös helyre.