„Olaszországban nagyon nagy mennyiségben termelik a narancsot. Ezeket mi, amikor turistaként járunk ott, látjuk, hogy ott van a kis házak kertjében, az étteremnek a teraszán. Nem szabad elfelejteni, hogy a narancs hatalmas területen termelt ipari növény is ilyen értelemben. Olaszországban, Görögországban, Spanyolországban óriási területeken termesztik kifejezetten narancssűrítménynek és narancslének azért, hogy az élelmiszeripar ezt feldolgozza később. Millió termékbe beleteszik, és nagyon olcsón, nagyon nagy tömegben lehet elérni. Egyébként ez is egy jelentős különbség, hogy ez Magyarországon nyilván nincsen, meg egyébként ide lehet hozni ezt a sűrítményt, de az már egy másik költségtényező” – mondta a főszerkesztő.
„Olaszországban nagyon nagy mennyiségben termelik a narancsot. Ezeket mi, amikor turistaként járunk ott, látjuk, hogy ott van a kis házak kertjében, az étteremnek a teraszán. Nem szabad elfelejteni, hogy a narancs hatalmas területen termelt ipari növény is ilyen értelemben. Olaszországban, Görögországban, Spanyolországban óriási területeken termesztik kifejezetten narancssűrítménynek és narancslének azért, hogy az élelmiszeripar ezt feldolgozza később. Millió termékbe beleteszik, és nagyon olcsón, nagyon nagy tömegben lehet elérni. Egyébként ez is egy jelentős különbség, hogy ez Magyarországon nyilván nincsen, meg egyébként ide lehet hozni ezt a sűrítményt, de az már egy másik költségtényező” – mondta a főszerkesztő.