Ezért ne használj soha vizes leveleket a salátádhoz
Te is elkészítés előtt szoktad megmosni a salátaleveleket? Akkor ne csodálkozz, ha ízetlennek érzed a végeredményt. Mutatjuk, miért nem ajánlott így csinálni.
Friss ízélmény helyett csalódás
Mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy nagy tányér tojásos nokedli előtt ülve az élénkzöld, roppanós ecetes saláta felé vettük az irányt. Haraptunk egyet. Egy csalódást okozó, ízetlen, végeredmény került a szánkba. Miért van az, hogy a frissen elkészített gyönyörű salátánk ízre ennyire középszerű? Mi történt azzal a tál ígéretes zöldséggel? Két szó: nedves levelek. Persze mindenképp meg kell mosnunk a zöldségeket étkezés előtt, de hogyan tudjuk mégis megőrizni a frissességüket? Részletek a galériában!
Ezt mindenképp próbáld ki, rövid időn belül érezni fogod a pozitív változásokat!