Ezért edd meg mindig a kivi héját - ezt biztosan álmodban sem gondoltad volna róla

Jobb, ha nem dobod ki! Máris mondjuk, miért.
Mindig megpucolod?
Őszintén, ki szereti megenni a kivi szőrös héját? Valószínűleg a legtöbb válasz erre az, hogy senki, ám jobban tennénk, ha inkább nem pucolnánk meg ezt a barna "bőrű" Kínából származó gyümölcsöt, ugyanis olyan elképesztő hatása van a testünkre, hogy nem érdemes. Biztosan te is hallottad már azt a mondást, hogy "edd meg a héját, mert abban van a vitamin", szóval érdemes ezen elgondolkozni, ám adunk egy kis löketet hozzá. Lapozd fel galériánkat és eláruljuk, hogy miért ne dobd ki soha!

Gondoltad volna, hogy a használt gyufákat a kertészkedés során újrahasznosíthatod? A növényeid extrém hálásak lesznek, ha megismered és ki is próbálod otthon ezt a trükköt.
Leadfotó: 123rf.com, Forrás
Oldalak
