Ha valahol, akkor Indiában tudják, mi az a fűszerezés. A helyi ételek színekben, illatokban és ízekben gazdagok, úgy aromásak, hogy közben nem csípnek. A fűszerek egészségre gyakorolt hatását nem lehet figyelmen kívül hagyni, minél többet használunk belőlük, annál jobbat teszünk testünkkel. A kurkuma, a gyömbér, a fahéj és társaik igazi superfoodok - gátolják a szervezetben fellépő gyulladásokat, hatékonyan lépnek fel a kórokozók ellen és támogatják az emésztést.
2/4
Fotó: pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Ha valahol, akkor Indiában tudják, mi az a fűszerezés. A helyi ételek színekben, illatokban és ízekben gazdagok, úgy aromásak, hogy közben nem csípnek. A fűszerek egészségre gyakorolt hatását nem lehet figyelmen kívül hagyni, minél többet használunk belőlük, annál jobbat teszünk testünkkel. A kurkuma, a gyömbér, a fahéj és társaik igazi superfoodok - gátolják a szervezetben fellépő gyulladásokat, hatékonyan lépnek fel a kórokozók ellen és támogatják az emésztést.