Ha már a laktózról beszélünk, az olyan kemény sajtok, mint a parmezán, kifejezetten alacsony tejcukor tartalmúak. Ráadásul a parmezán megdöbbentően sok fehérjét és kalciumot tartalmaz. Fontos azonban, hogy figyeljünk a mértékletességre, hogy elkerüljük a nagy sótartalmat. A tésztáktól és pizzáktól kezdve a levesekig és kenyerekig, nincs hiány ennek a kedvelt sajtnak a felhasználási módjaiból.
6/6
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Parmezán
Ha már a laktózról beszélünk, az olyan kemény sajtok, mint a parmezán, kifejezetten alacsony tejcukor tartalmúak. Ráadásul a parmezán megdöbbentően sok fehérjét és kalciumot tartalmaz. Fontos azonban, hogy figyeljünk a mértékletességre, hogy elkerüljük a nagy sótartalmat. A tésztáktól és pizzáktól kezdve a levesekig és kenyerekig, nincs hiány ennek a kedvelt sajtnak a felhasználási módjaiból.