Ha már a laktózról beszélünk, az olyan kemény sajtok, mint a parmezán, kifejezetten alacsony tejcukor tartalmúak. Ráadásul a parmezán megdöbbentően sok fehérjét és kalciumot tartalmaz. Fontos azonban, hogy figyeljünk a mértékletességre, hogy elkerüljük a nagy sótartalmat. A tésztáktól és pizzáktól kezdve a levesekig és kenyerekig, nincs hiány ennek a kedvelt sajtnak a felhasználási módjaiból.
Parmezán
Ha már a laktózról beszélünk, az olyan kemény sajtok, mint a parmezán, kifejezetten alacsony tejcukor tartalmúak. Ráadásul a parmezán megdöbbentően sok fehérjét és kalciumot tartalmaz. Fontos azonban, hogy figyeljünk a mértékletességre, hogy elkerüljük a nagy sótartalmat. A tésztáktól és pizzáktól kezdve a levesekig és kenyerekig, nincs hiány ennek a kedvelt sajtnak a felhasználási módjaiból.