Soha többé nem kell burgonyát hámoznod, ha beveted ezt a konyhai trükköt
Egy anyuka őrülten jó burgonyahámozási hacket mutatott be. Özönlöttek is rá a lájkok, mivel mindenki életét megkönnyítette.
Megspórolhatod az időt, amit a burgonya meghámozásával töltesz
Az emberek sokszor csodálkoznak, hogy a burgonya milyen régóta velünk van. Anno a dél-amerikai Andokban 8000 évvel ezelőtt háziasították, és az 1500-as évek közepén hozták Európába. Azóta a burgonya a világ számos részén alapvető élelmiszer lett.
A betűjelzések továbbra is segíthetnek, ha a boltban válogatunk a krumplik között. Az A általában salátának való, a B főzésre, míg a C akkor, ha sültkrumplit szeretnénk készíteni belőle.
Ha már megvettük, utáljuk őket megpucolni. A galériánkban azonban most olyan konyhai hacket mutatunk, amitől le fog esni az állad.
A magyarok is egyszerűen megőrülnek a burgonyáért. Lehet főtt, rakott, sült, az teljesen mindegy, mert bármennyit meg tudunk belőle enni.