Egész életedben rosszul főzted a brokkolit: így kell valójában - A szárát is megmentheted ezzel a trükkel

Van egy olyan konyhai praktika, melynek segítségével sokkal egyszerűbb lesz a brokkoli elkészítése, mint valaha, és még a szárát sem kell kidobnod, így az egész zöldséget felhasználhatod.
Legközelebb már csak így fogod csinálni
A brokkoliról mindenki tudja, hogy az egyik legegészségesebb zöldség, hiszen tele van értékes tápanyagokkal és vitaminokkal, valamint viszonylag olcsó is. Mindössze 100 gramm belőle biztosítja a napi C-vitamin szükségletünk 148%-át és a B6-vitamin 10%-át amellett, hogy magas a rosttartalma, de kevés benne a zsír és a szénhidrát, így ideális azok számára is, akik épp fogyókúráznak. A száráz azonban sokan egyből levágják, mielőtt neki állnának az elkészítésének, ez azonban a Mirror szerint nagy hiba. Galériánkban eláruljuk, hogyan kell elkészítened ezt az ízletes zöldséget helyesen, egy nagyon okos konyhai trükk segítségével!
Leadfotó: 123rf