A bor forgatása segít az oxidációban, amely elősegíti az aromák felszabadulását és a kemény tanninok enyhítését. A túlcsordított pohárban azonban nincs elegendő hely a bor forgatására, ami megakadályozza ezt a folyamatot. Strauch elmagyarázta, hogy a bor forgatásának tudománya abban rejlik, hogy a bor oxigénnel érintkezik, ami segít a kellemetlen szagok és ízek eltávolításában, valamint a bor illatának felerősítésében.
2/4
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A bor forgatása segít az oxidációban, amely elősegíti az aromák felszabadulását és a kemény tanninok enyhítését. A túlcsordított pohárban azonban nincs elegendő hely a bor forgatására, ami megakadályozza ezt a folyamatot. Strauch elmagyarázta, hogy a bor forgatásának tudománya abban rejlik, hogy a bor oxigénnel érintkezik, ami segít a kellemetlen szagok és ízek eltávolításában, valamint a bor illatának felerősítésében.