Gyovai Helén: Útikalauz az édes élethez - Az írónő – akinek korábbi regénye, az Olaszmamma, nálunk is bemutatkozott – szeretné, ha vele tartanánk Olaszország talán kevésbé ismert, de lenyűgöző tájaira és a piacok standjainál a legegyszerűbb, de annál ízletesebb étkeket is felfedeznénk vele. „Itália a legcsodálatosabb ország, a dögös, dús keblű, darázsderekú fekete csaj, akinek lehetetlen ellenállni, és ha egyszer a hálójába keveredünk, soha nem ereszt majd el. Több mint egy évtizede élek itt, lankadatlanul kutatom a „titkos”, eldugott szép helyeket, nem ragadok le az útikönyvek által unalomig ismételt tájaknál, és a tévés főzőműsorokból világhírűvé vált falatoknál. A mai napig folyamatosan kóstolok, ízlelek, élek és átélek. Ez az én útikalauzom az édes élethez. Gyertek, éljétek meg velem!”
Fotó: instagram.com/italiabookstagramhun
Gyovai Helén: Útikalauz az édes élethez - Az írónő – akinek korábbi regénye, az Olaszmamma, nálunk is bemutatkozott – szeretné, ha vele tartanánk Olaszország talán kevésbé ismert, de lenyűgöző tájaira és a piacok standjainál a legegyszerűbb, de annál ízletesebb étkeket is felfedeznénk vele. „Itália a legcsodálatosabb ország, a dögös, dús keblű, darázsderekú fekete csaj, akinek lehetetlen ellenállni, és ha egyszer a hálójába keveredünk, soha nem ereszt majd el. Több mint egy évtizede élek itt, lankadatlanul kutatom a „titkos”, eldugott szép helyeket, nem ragadok le az útikönyvek által unalomig ismételt tájaknál, és a tévés főzőműsorokból világhírűvé vált falatoknál. A mai napig folyamatosan kóstolok, ízlelek, élek és átélek. Ez az én útikalauzom az édes élethez. Gyertek, éljétek meg velem!”