A burgonya átlagosan 15 mikrogramm nikotint tartalmazhat grammonként, azonban a még zöld krumpli magasabb koncentrációban tartalmazza ezt az anyagot, nagyjából 42 mikrogrammot grammonként. Ha azonban a burgonyát pürésítjük, a nikotinkoncentráció akár 52 mikrogrammra is emelkedhet.
2/6
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A burgonya átlagosan 15 mikrogramm nikotint tartalmazhat grammonként, azonban a még zöld krumpli magasabb koncentrációban tartalmazza ezt az anyagot, nagyjából 42 mikrogrammot grammonként. Ha azonban a burgonyát pürésítjük, a nikotinkoncentráció akár 52 mikrogrammra is emelkedhet.