A mazsolában sok a rost, a kálium, a fitonutriens és az antioxidáns is, melyek csökkenthetik a rossz koleszterin szintjét, valamint stabilizálhatják a vérnyomást, így érdemes minél többet fogyasztani ebből a gyümölcsből. A mazsolás víz is ugyanezt tudja: csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A mazsolában sok a rost, a kálium, a fitonutriens és az antioxidáns is, melyek csökkenthetik a rossz koleszterin szintjét, valamint stabilizálhatják a vérnyomást, így érdemes minél többet fogyasztani ebből a gyümölcsből. A mazsolás víz is ugyanezt tudja: csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.