Egy nagyobb edényben forrósítsd fel az olívaolajat, majd párold üvegesre rajta az apróra vágott hagymát. Ezután add hozzá a fokhagymát, a reszelt gyömbért, a sárgarépát, vaéamint az édesburgonyát, és ezeket az összetevőket is futtasd meg az olajon. 4-5 perc után jöhet a chilipor, a szójaszósz, valamint a zöldségalaplé. Hagyd az egészet közepes lángon 25-30 percig főni, míg a burgonya meg nem puhul, aztán turmixold le a levest, és keverd hozzá a narancslevet, valamint a kefirt. Ízlés szerint ízesítsd sóval, majd tálald pirítóssal, reszelt narancshéjjal és friss petrezselyemmel.
3/3
Fotó: Instagram/thefoodmedic
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Egy nagyobb edényben forrósítsd fel az olívaolajat, majd párold üvegesre rajta az apróra vágott hagymát. Ezután add hozzá a fokhagymát, a reszelt gyömbért, a sárgarépát, vaéamint az édesburgonyát, és ezeket az összetevőket is futtasd meg az olajon. 4-5 perc után jöhet a chilipor, a szójaszósz, valamint a zöldségalaplé. Hagyd az egészet közepes lángon 25-30 percig főni, míg a burgonya meg nem puhul, aztán turmixold le a levest, és keverd hozzá a narancslevet, valamint a kefirt. Ízlés szerint ízesítsd sóval, majd tálald pirítóssal, reszelt narancshéjjal és friss petrezselyemmel.