Egy nagyobb edényben forrósítsd fel az olívaolajat, majd párold üvegesre rajta az apróra vágott hagymát. Ezután add hozzá a fokhagymát, a reszelt gyömbért, a sárgarépát, vaéamint az édesburgonyát, és ezeket az összetevőket is futtasd meg az olajon. 4-5 perc után jöhet a chilipor, a szójaszósz, valamint a zöldségalaplé. Hagyd az egészet közepes lángon 25-30 percig főni, míg a burgonya meg nem puhul, aztán turmixold le a levest, és keverd hozzá a narancslevet, valamint a kefirt. Ízlés szerint ízesítsd sóval, majd tálald pirítóssal, reszelt narancshéjjal és friss petrezselyemmel.
Fotó: Instagram/thefoodmedic
Egy nagyobb edényben forrósítsd fel az olívaolajat, majd párold üvegesre rajta az apróra vágott hagymát. Ezután add hozzá a fokhagymát, a reszelt gyömbért, a sárgarépát, vaéamint az édesburgonyát, és ezeket az összetevőket is futtasd meg az olajon. 4-5 perc után jöhet a chilipor, a szójaszósz, valamint a zöldségalaplé. Hagyd az egészet közepes lángon 25-30 percig főni, míg a burgonya meg nem puhul, aztán turmixold le a levest, és keverd hozzá a narancslevet, valamint a kefirt. Ízlés szerint ízesítsd sóval, majd tálald pirítóssal, reszelt narancshéjjal és friss petrezselyemmel.