A hal gazdag omega-3 zsírsavakban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Az omega-3 zsírsavak különösen fontosak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, mivel csökkentik a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint javítják a vérkeringést. Ráadásul segít fenntartani az agy működését, javítja a memóriát és csökkenti az időskori kognitív hanyatlás kockázatát.
3/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
A hal gazdag omega-3 zsírsavakban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Az omega-3 zsírsavak különösen fontosak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, mivel csökkentik a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint javítják a vérkeringést. Ráadásul segít fenntartani az agy működését, javítja a memóriát és csökkenti az időskori kognitív hanyatlás kockázatát.