A hal gazdag omega-3 zsírsavakban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Az omega-3 zsírsavak különösen fontosak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, mivel csökkentik a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint javítják a vérkeringést. Ráadásul segít fenntartani az agy működését, javítja a memóriát és csökkenti az időskori kognitív hanyatlás kockázatát.
3/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A hal gazdag omega-3 zsírsavakban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Az omega-3 zsírsavak különösen fontosak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, mivel csökkentik a koleszterinszintet és a vérnyomást, valamint javítják a vérkeringést. Ráadásul segít fenntartani az agy működését, javítja a memóriát és csökkenti az időskori kognitív hanyatlás kockázatát.