Az avokádó nem csupán esszenciális zsírsavak remek forrása, de a benne található olajsav meghosszabbítja a jóllakottság érzését, ezáltal kevesebb kalóriát fogunk bevinni szervezetünkbe. Egy kaliforniai kutatók által végzett kísérlet szerint azok, akik ebédre avokádót fogyasztottak, 40%-kal kevesebbet esznek három órával a főétkezésük után.
2/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Az avokádó nem csupán esszenciális zsírsavak remek forrása, de a benne található olajsav meghosszabbítja a jóllakottság érzését, ezáltal kevesebb kalóriát fogunk bevinni szervezetünkbe. Egy kaliforniai kutatók által végzett kísérlet szerint azok, akik ebédre avokádót fogyasztottak, 40%-kal kevesebbet esznek három órával a főétkezésük után.