A nemrégiben publikált kutatás kimutatta, hogy bizony jelentősen csökkent a rák miatti halálozások aránya azon nők esetében, akik rendszeresen szedtek D-vitamin és kalcium tartalmú étrendkiegészítőket. „Tanulmányunk kimutatta, hogy 11%-kal alacsonyabb volt az összes rák kockázata, beleértve a vastagbélrák és az invazív emlőrák 31%-kal és 19%-kal alacsonyabb előfordulását” - írták a tanulmány szerzői.
A nemrégiben publikált kutatás kimutatta, hogy bizony jelentősen csökkent a rák miatti halálozások aránya azon nők esetében, akik rendszeresen szedtek D-vitamin és kalcium tartalmú étrendkiegészítőket. „Tanulmányunk kimutatta, hogy 11%-kal alacsonyabb volt az összes rák kockázata, beleértve a vastagbélrák és az invazív emlőrák 31%-kal és 19%-kal alacsonyabb előfordulását” - írták a tanulmány szerzői.