A kömény serkenti az emésztőnedvek és az epe termelését, ami elősegíti a tápanyagok lebontását és felszívódását. Görcsoldó és puffadáscsökkentő hatása révén enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, miközben javítja a bélmozgást, így elősegíti a salakanyagok kiürülését. Antioxidáns tulajdonságai segítenek semlegesíteni a szabad gyököket, ezáltal csökkentve a gyulladásokat és támogatva a bélrendszer egészséges működését. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához is.
A kömény serkenti az emésztőnedvek és az epe termelését, ami elősegíti a tápanyagok lebontását és felszívódását. Görcsoldó és puffadáscsökkentő hatása révén enyhíti a gyomor- és bélpanaszokat, miközben javítja a bélmozgást, így elősegíti a salakanyagok kiürülését. Antioxidáns tulajdonságai segítenek semlegesíteni a szabad gyököket, ezáltal csökkentve a gyulladásokat és támogatva a bélrendszer egészséges működését. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához is.