Ezt követően öntsd vissza a keveréket a lábasba, és alacsony hőmérsékleten főzd, miközben gyakran kevergeted. Addig folytasd, amíg a keverék sűrűsödni nem kezd, vagy el nem éri a 70°C-t. Vedd le a tűzről, és keverd hozzá a vaníliakivonatot és az alkoholt, majd szűrd át egy konyhai szitán. Öntsd az italt egy üvegbe vagy tárolóedénybe, és tedd hűtőbe legalább két órára. Tálaláskor öntsd pohárba, adj hozzá jégkockákat, és szórd meg reszelt szerecsendióval és fahéjjal.
Ezt követően öntsd vissza a keveréket a lábasba, és alacsony hőmérsékleten főzd, miközben gyakran kevergeted. Addig folytasd, amíg a keverék sűrűsödni nem kezd, vagy el nem éri a 70°C-t. Vedd le a tűzről, és keverd hozzá a vaníliakivonatot és az alkoholt, majd szűrd át egy konyhai szitán. Öntsd az italt egy üvegbe vagy tárolóedénybe, és tedd hűtőbe legalább két órára. Tálaláskor öntsd pohárba, adj hozzá jégkockákat, és szórd meg reszelt szerecsendióval és fahéjjal.