Keverd össze a tojássárgáját és a cukrot egy nagy tálban, amíg világos, sűrű és habos állagú nem lesz, majd tedd félre. Egy lábasban melegítsd fel a tejet, a tejszínt, a sót, a fahéjat, a szegfűszeget és a szerecsendiót. Forrald fel gyengén, lassú tűzőn. Folyamatos keverés közben lassan adagold a forró tejes keveréket a tojásos-cukros alaphoz.
Elkészítés
Keverd össze a tojássárgáját és a cukrot egy nagy tálban, amíg világos, sűrű és habos állagú nem lesz, majd tedd félre. Egy lábasban melegítsd fel a tejet, a tejszínt, a sót, a fahéjat, a szegfűszeget és a szerecsendiót. Forrald fel gyengén, lassú tűzőn. Folyamatos keverés közben lassan adagold a forró tejes keveréket a tojásos-cukros alaphoz.